Nieuwe Jeep Grand Cherokee in beeld

Nieuwe Jeep Grand Cherokee in beeld

In beeld: de nieuwe Jeep Grand Cherokee. Inderdaad, de korte versie zónder ‘L’ in zijn naam. De vijfzits Grand Cherokee beleeft spoedig zijn debuut.

De nieuwe Jeep Grand Cherokee werd als Grand Cherokee L aan het Amerikaanse publiek voorgesteld, een lange versie van de nog te onthullen reguliere nieuwe Grand Cherokee. Het verschil tussen de Grand Cherokee L en de Grand Cherokee zit hem met name in de lengte. De Grand Cherokee L is met zijn lengte van 5,2 meter namelijk bijna 40 centimeter langer dan de uitgaande ‘korte’ Jeep Grand Cherokee. Dankzij z’n extra centimeters heeft de Grand Cherokee L een derde zitrij en plek voor 7 inzittenden. Voor wie aan twee zitrijen genoeg heeft, staat er straks een reguliere Jeep Grand Cherokee op de menukaart. Die auto is nu in camouflagetrim betrapt.
Jeep Grand Cherokee L
De Jeep Grand Cherokee en z’n …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy