Nederlandse ontwerper Ivo Groen van DS naar Lynk & Co

Nederlandse ontwerper Ivo Groen van DS naar Lynk & Co

De Nederlandse auto-ontwerper Ivo Groen stapt per 1 maart over van DS naar Lynk & Co. Na in totaal 31 jaar voor PSA te hebben gewerkt wordt hij ‘Vice President Head of Creative Design’ bij het Chinese merk, dat zijn hoofdkantoor in Zweden heeft. Hij is duidelijk enthousiast over zijn nieuwe stap.

Ivo Groen heeft er een lange carrière op zitten als auto-ontwerper. Hij begon 31 jaar geleden bij PSA, waarvan hij de laatste 7 jaar hoofdontwerper was bij DS. Nu wil hij zijn ervaring naar eigen zeggen over dragen op een jongere generatie en beginnen aan een nieuwe uitdaging. “Ik ben helemaal vrolijk van deze kans die ik krijg om met het uitstekende team van Lynk & Co samen te komen werken,” reageert Groen op zijn overstap tegenover AutoWeek. Zijn drijfveren om de overstap te maken liggen volgens de ontwerper onder meer in ‘de honger van het leren’, maar Groen wil zijn ervaring ook gebruiken om jongere vakgenoten te begeleiden. “Daar gaan we iets machtigs beleven en ik voel dat het met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *