Autoverkopen februari: daling zet zich voort

Autoverkopen februari: daling zet zich voort

De totale verkoopcijfers in Nederland daalden in februari met dik 26 procent. De Ford Fiesta is de populairste personenauto gebleken in februari 2021.

In de tweede maand van 2021 zijn in totaal 21.862 nieuwe personenauto’s geregistreerd. Dat zijn er maar liefst 26,3 procent minder dan in dezelfde maand vorig jaar. Toen werden er 29.665 nieuwe personenauto’s op kenteken gezet. Hoewel 2021 pas net begonnen is, blijven de autoverkopen in de eerste twee maanden van dit jaar al fiks achter bij die van vorig jaar rond deze tijd. In de eerste twee maanden van 2021 zijn in totaal 56.933 nieuwe personenauto’s geregistreerd. Dat zijn er maar liefst 23 procent minder dan de 73.681 nieuwe personenauto’s die in de eerste twee maanden van 2020 op kenteken werden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy