Volvo XC40 P8 krijgt ook over-the-air-updates

Volvo XC40 P8 krijgt ook over-the-air-updates

Volvo gaat softwareupdates voor de elektrische Volvo XC40 Recharge P8 AWD vanaf nu in ‘Over The Air’-vorm aanbieden, dus zonder werkplaatsbezoek. Heel verrassend is dat niet, want de technisch identieke Polestar 2 bewandelde eerder dezelfde weg.

Over The Air (OTA) updates zijn onlosmakelijk verbonden met de elektrische auto, al is het technisch gezien natuurlijk voor iedere auto met een internetverbinding mogelijk. Tesla heeft het concept bedacht en grootgemaakt, maar zoals op veel gebieden treden veel autofabrikanten op OTA-vlak graag in de voetsporen van de innovatieve Amerikanen.
De grote rivaal van de Tesla Model 3, de Polestar 2, was onlangs al aan de beurt. Moesten Polestar-rijders van het eerste uur nog naar de dealer voor een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *