Hyundai Bayon wordt volgende week onthuld

Hyundai Bayon wordt volgende week onthuld

Hyundai schuift weer een klein kruimeltje informatie onze kant op en maakt bekend wanneer we de nieuwe Hyundai Bayon precies kunnen verwachten.

De Hyundai Bayon werd eerder al aangekondigd, begeleid door de bijna verplichte reeks teasers. Daarop was onder meer een ontegenzeggelijk eigenwijze achterlichtpartij te zien. De Bayon wordt een cross-over in het zogenaamde B-segment, dus het SUV-broertje van de i20.
Zo’n auto heeft Hyundai op dit moment nog niet echt. De Kona komt in de buurt, maar is toch net wat groter dan alternatieven als de Kia Stonic en Nissan Juke. Daar is dus nog ruimte voor een kleiner en betaalbaarder model, vindt ook Hyundai.
De Hyundai Bayon wordt op 2 maart, dus aanstaande dinsdag, onthuld. Dat gebeurt uiteraard …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy